Khemah / Kanopi Untuk Disewa ( sewa khemah kenduri kahwin )

PROMOSI HEBAT UNTUK PASANGAN RAJA SEHARI

Menyediakan khidmat kanopi,khemah & sebagainya untuk apa jua majlis..(perkahwinan, majlis keramaian,dll) Berikut adalah sebahagian perkhidmatan yang disediakan :-
Canopy/kanopi Arabian:-
size 10x10
size20x20
Halfmoon shape (bulat) size:
20x25
20x30
20x40
Pyramid size :
12x20
10x20

WARNA SCALLOP MENGIKUT PILIHAN ANDA~
(Pink,Gold,Hijau,Biru,Ungu,Oren,Maroon Dll)
~UNTUK APA SHJ JENIS MAJLIS & SAMBUTAN~
(Majlis Kahwin,Tunang,Harijadi,Tahlil Dll)
~HARGA PERKHIDMATAN SGT BERPATUTAN~

Untuk keterangan lanjut sila hubungi Pak Ku Ibrahim di 013-4091388 / 0194064664

SILA LIHAT GAMBAR CONTOH DI BAWAH

P/S :sila ke www.khemah.top dan like page fb kami. TQ

Monday, January 9, 2017

Majlis semakin hari semakin dekat.. Kanopi tak tempah lagi.. Alamakkk macam mana nak buat ni???

Majlis semakin hari semakin dekat.. Kanopi tak tempah lagi.. Alamakkk macam mana nak buat ni??? 😅😅😅
Masih lagi runsing mencari khemah cantik yang murah? Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat kat tempat lain.
Whatapps saya untuk quotation harga..
0194064664 ☎️☎️☎️
0194064664 ☎️☎️☎️
0194064664 ☎️☎️☎️
Jangan lambat lambat yaa.. Tempahan kami sentiasa penuh.. Kalau dah penuh menangis air mata berdarah pun dah tak boleh buat apa💔💔💔..









Wednesday, March 30, 2016

PROMOSI TAHUN 2016!!!.

#Dengan menyewa 5 unit khemah arabian 20x20 (termasuk skylope warna tema & kipas) dan keatas.
PERCUMA
* MEJA MAKAN BERADAB
* Round table dan alas
* kerusi

HARGA SERENDAH  RM1250 ( bagi kawasan kota setar)

#Dengan menyewa 5 unit khemah Hlafmoon 20x40 (termasuk skylope warna tema & kipas) dan keatas.
PERCUMA
* MEJA MAKAN BERADAB
* 4 SET VVIP TABLE
* Round table dan alas

* kerusi


HARGA SERENDAH  RM2500 ( bagi kawasan kota setar)


SILA HUBUNGI KAMI SECEPAT MUNGKIN UTK BOOKING!
call msg wassap 0194064664 / 0134091388

SILA LIKE page kami di Facebook. TQ yaaaa
https://www.facebook.com/Kifautara/
Http://www.khemah.top



Gambar gambar rawak  Majlis tahun 2016
untuk lebih gambar sila ke www.khemah.top

#kifautara #khemahkenduri #eventmanagement
#khemah #arabiantent #khemaharabian #khemahhalfmoon
#canopy #transparent #chandilier #stage
#kanopi 
#khemahcanopymurahcantik
# arabian   # halfmoon  #scallope #syiling #aircooler
#khemahmurah
#khemahcantik
#khemahkenduri
#malaywedding




















































Sunday, January 10, 2016

PROMOSI TAHUN 2016!!! . call untuk booking

PROMOSI TAHUN 2016!!!.

#Dengan menyewa 5 unit khemah arabian 20x20 (termasuk skylope warna tema & kipas) dan keatas.
PERCUMA
* MEJA MAKAN BERADAB
* Round table dan alas
* kerusi

HARGA SERENDAH  RM1250 ( bagi kawasan kota setar)

#Dengan menyewa 5 unit khemah Hlafmoon 20x40 (termasuk skylope warna tema & kipas) dan keatas.
PERCUMA
* MEJA MAKAN BERADAB
* 4 SET VVIP TABLE
* Round table dan alas

* kerusi


HARGA SERENDAH  RM2500 ( bagi kawasan kota setar)


SILA HUBUNGI KAMI SECEPAT MUNGKIN UTK BOOKING!
call msg wassap 0194064664 / 0134091388

SILA LIKE page kami di Facebook. TQ yaaaa
https://www.facebook.com/Kifautara/
Http://www.khemah.top

Thursday, February 26, 2015

#kifautara #engagementday #goldcreamtheme







Sunday, February 22, 2015



#dosfestivalpenang





Salah satu majlis perkahwinan yang selesai semalam.... semoga pasangan berbahagia hingga akhir hayat.. #kifautara